Vannak spirituálisan igen fejlett emberek, akik úgy tudnak beszélgetni magasabb rezgésszámú vezetőikkel, mintha csak telefonon csevegnének egy tanárukkal (nyugi, persze a szabad akaratot és egyéni fejlődési utat befolyásoló kérdésekben ettől függetlenül ők sem kapnak egyértelmű válaszokat). Oké, de mi van azokkal, akik nem rendelkeznek kiemelkedő médiumi képességekkel, és nem is vágynak "hatodik érzékre"? Nagyon egyszerű, így is van jópár módszer, ami segít a másik dimenzióval való kommunikációban.

Hallgass a megérzéseidre. - Ugye, neked is volt már olyan érzésed, mintha hirtelen valaki súgná az információt? Nem csak elsősorban egy feleletválasztós teszt megfelelő eredményére gondolok (a spirituális vezetőid természetesen nem írhatnak helyetted kitűnő dolgozatot), hanem inkább arra, amikor hirtelen úgy érzed: most lassítanod kell, be kell ugranod a kedvenc kisboltodba, elég később elindulnod, satöbbi. Látszólag semmilyen logika nincs az intuíció mögött, de aztán látod, hogy nem hiába történtek a dolgok úgy, ahogy: például az utcádban súlyos baleset történt, a kisboltban épp leértékelték a kedvenc sütidet, a suli előtt pedig összefutottál a sráccal, aki már régóta tetszik neked. Fontos, hogy hallgass a megérzéseidre - persze csak akkor, ha nem félelemből vagy paranoiából táplálkoznak, az ugyanis az alacsony rezgésű dimenziók üzenete.

Figyeld, mit mondanak az ösztöneid. - Megesik, hogy néha minden logikáddal ellentmond egy hirtelen támadt megérzés. Például minden jel arra utal, hogy a srác szeret téged és kötődik hozzád, hirtelen azonban mégis az az érzésed támad, hogy valami nem stimmel. Ez nem véletlenül van így, a hirtelen, véletlenszerű bevillanások általában történetet mondanak el, figyelmeztetnek. Nézz utána, mi a gubanc.

Figyeld a jeleket. - Íme, egy egyszerű példa: szeretnél jelentkezni a májusi nyelvvizsgára, de a tanárod mindig elfelejti behozni a szükséges papírokat. Mikor végre mégis nálad a jelentkezési lap, olyan ügyesen félreteszed, hogy nem találod sehol. Amikor kitöltenéd, többször is elrontod... végül kiderül, hogy a vizsga szóbeli részét nem a hozzád közel álló központban, hanem egy távolabbi suliban tartják meg, és pont aznap senki sem ér rá a családból, hogy kocsival elvigyen... A példákat még sorolhatnánk: a lényeg az, hogy három "véletlennek" tűnő jelzés már jelent valamit: méghozzá azt, hogy talán a későbbi vizsgára kellene jelentkezned. Ha mindenképpen ragaszkodsz a májusi megmérettetéshez, könnyen lehet, hogy csak a pénzedet költöd és csalódnod kell.

Naplózd a kérdéseidet. - A médiumok általában napló-módszert javasolják pácienseiknek: írd össze a kérdéseket, amelyekre válaszokat vársz, mindegy, hogy egy fűzött lapos füzetkéről vagy egy Word doksiról van szó, a lényeg, hogy csendesítsd el az elmédet, vonulj vissza, és várd a válaszokat. Bármi eszedbe jut, írd le. Lehet, hogy eleinte úgy fogod érezni, hogy csak a képzeleted játszik veled, de valójában ilyenkor nagyon is hasznos információt kaphatsz. Ha elég sokat és elég gyakran játszol ezzel a módszerrel, előbb-utóbb fel fogod fedezni, hogy a saját hangod mellett egy egészen más stílus is megjelenik. Ilyenkor föntről kapod a válaszokat a kérdéseidre.

Meditálj. - Végezz el egy meditációt (lehetőleg elalvás előtt félálomban - az agykontroll ezt nevezi alfaállapotnak), amelynek során egy gyönyörű kertben sétálsz, és megkéred az őrangyalaidat, hogy jelenjenek meg előtted, majd beszélgess velük. Idővel a kapcsolatod egyre szorosabb és életszerűbb lesz, a képzeleted egyre kevesebb teret kap az erős jelenlétüknek köszönhetően, az így kapott információk pedig egyre pontosabbak lesznek. Türelem, elsőre nem biztos, hogy menni fog!

Figyeld az álmaidat. - Természetesen ez a módszer sem valószínű, hogy elsőre sikerülni fog, de nem hajt a tatár. Legtöbbször nem emlékszünk éjszakai álmainkra, de már régóta tudományos tény, hogy mindannyian álmodunk. Mivel ilyenkor egy magasabb rezgésszinten kapcsolódunk asztráltestünkkel és felsőbb énünkkel, ezt az állapotot használhatjuk arra is, hogy kapcsolatba kerüljünk az eleve nálunk magasabb rezgésű őrangyalainkkal. A lényeg, hogy programozzuk be úgy agyunkat a meditáció során, hogy találkozzunk spirituális vezetőinkkel, és adott esetben ébredjünk fel, ha olyan kérdésre kapunk választ, amire mindenképpen emlékeznünk kell. A legjobb, ha az ágyad mellett egy kis füzetkét helyezel el tollal, hogy azonnal fel tudd jegyezni az infókat, részleteket, amint felébredsz.

Ha van már komolyabb tapasztalatod e téren, ne félj megosztani velünk, hátha mindenki tanulhat belőle!

Forrás: neon.hu